Počeli zimski dani u Medijani

NIŠ

Počeli su „Zimski dani u Medijani 2018, za bebu više“ u organizaciji Gradske opštine Medijana i Komisije za mlade i pronatalitetnu politiku ove opštine. Tokom dva dana trajanja deca će se družiti sa deda Mrazom i njima dragim likovima iz bajki i crtanih filmova. Gradska opština Medijana je za najmlađe obezbedila i mnoštvo poklona, slatkiše, sokove, priliku da svoje želje napišu ili kažu Deda Mrazu. Manifestaciju je otvorio predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić. Deca u parku Sveti Sava se mogu družiti dva dana sa Deda Mrazom od 12 do 15 sati.

“Ovom manifestacijom želimo deci iz Niša i naše opštine praznike koji dolaze da učinimo što radosnijim, a roditeljima pomognemo da mališani praznike dočekaju što radosnije”, kaže predsednik Gradske opština Medijana Nebojša Kocić. “ Komisija za mlade i pronatalitetnu politiku najveće niške opštine 2018. godinu posvetila je najmlađima, pa će je i završiti druženjem sa njima”, istako je Kocić.

Za ovu priliku postavljena je i ukrašena kućica na bini u Parku Svetog Save, sa saonicama u kojoj Deda Mraz razgovara sa svakim svojim gostom. Saonice i irvasi nezaobilazni su deo novogodišnje čarolije u najlepšem niškom parku, a koje je za svoje najmlađe sugrađane i goste obezbedila Gradska opština Medijana.

„Zimski dani u Medijani 2018, za bebu više“ trajaće i sutra od 12 do 15 sati.

Inače, park Svetog Save je juče bio pun dece, devojčica i dečaka, koji su došli da sa mamama, tatama, ali i bakama, da se druže sa Deda Mrazom, Dobrim Vilama i junacima iz crtanih filmova. Stariji su mogli da se zabavljaju uz misaone ugrice, mlađi su ukrašavali medenjake, ali su mogli njima i da se zaslade, farbali su ukrase za jelke. Oni koji još nisu stigli da pošalju pismo Deda mrazu sa željama mogli su to da učine juče, a ko nije bio najsigurniji šta želi može i danas da pošalje pismo na adresu Deda Mraza.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare