Počela škola klizanja, na ledenoj ploči i do 700  klizača

NIŠ

Posle kraće pauze klizališta Cporstkog centra „Čair“ ponovo  radi, a od sutra kreće i besplatna škola klizanja za najmlađe  i sve ostale zainteresovane sugrađane, kaže Branka Aranđelović, v.d.direktora SC „Čair“.             „ Klizalište je sada krenulo normalno da radi posle kraće pauze zbog otapanja leda i nadam se da će ove godine prvi put raditi do kraja marta ako nas  bude poslužilo vreme a sugrađani budu zainteresovani. Ove godine Sportski centar „Čair“ u saradnji sa Gradom prvi put organizuje i besplatnu školu klizanja za naše  sugrađane“, kaže Branka Aranđelović.

               Ona dodaje da će škola klizanja trajati nedelju dana a prijavljeni kandidati će se smenjivati po grupama.

              „Škola klizanja traje do kraja januara jer do tada traje i zimski raspust za učenike osnovnih i srednjih škola koji ovde mogu da provedu slobodno vreme i bave se sportskim aktivnostima. Prijave su bile do 31.decembra, grupe su već raspoređene, ali ako  još neko želi da nam se priključi u školi klizanja neće biti problema oko prijavljivanja i uklopićemo ih sa već prijavljenim polaznicima“, dodaje Branka Aranđelović.

               Prema njenim rečima poseta klizalištu je izuzetna za sada, posebno  u vreme zimskog raspusta.

               „Radnim danima ljubitelji klizanja su podeljeni u pet grupa , a prosek je  oko 100 klizača na sat vremena. U toku dana na ledu bude i 500 do 600 klizača. Vikendom imamo šest grupa pa je i broj onih koji na ledu provedu sat vremena veći i bude i do 700 klizača“, objašnjava Branka Aranđelović.

               Cene su ostale nepromenjene pa je za sat vremena klizanja potrebno izdvojiti 150 dinara i 100 dinara za iznajmljivanje klizaljki.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare