Pobede vodećih

VLASOTINCE-VLADIČIN HAN-BOJNIK

Pretedenti za prvo mesto ništa ne prepuštaju slučaju. Vlasina je bila bolja u svemu u meču protiv Morave u Vladičinom Hanu i sasvim zasluženo stigla do pobede i do nova tri boda koja će ,,Rosuljcima” mnogo značiti u borbi za prvo mesto. Ako su ih fudbaleri Morave, jesenas, iznenadili na ,,Rosulji”, sada se vlasotinački zonaš isakazao u pravom svetlu i trijumfom nagovestio mnogo veselije proleće.
Ni bojnička Pusta reka nije dozvolila da je u Leskovcu iznenadi domaća Sloga. Pustorečani su stigli do minimalne pobede od 0:1, ali i tri boda koja će im mnogo značiti u borbi za prvo mesto. Mnogi su nagoveštavali pobedu vodeće Pčinje u Medoševcu, što se i obistnilo, a to su mnogi videli na licu mesta koji su prisustvovali utakmici u Medoševcu, jer gostujuća ekipa je došla do pobede a da domaći igrači skoro da nisu oznojili svoje dresove.
Rezultati 16.kola: Budućnost – Jablanica 1:0, Morava – Vlasina 0:2, Sloga – Pusta reka 0:1, Tanasko Rajić – Mladost(B) 4:1, Jedinstvo (GS) – Jedinstvo (P) 4:1, Mladost (M) – Pčinja 0:2, Vranjska banja – Balkanski 2:1, OFK Niš – OFK Brzi brod 1:3.
U 17.kolu, koje se igra naredne subote i nedelje, sastaju se: Pčinja – Sloga, Pusta reka – Morava, Tanasko Rajić – Jedinstvo (GS), Mladost (B) – Budućnost, Jablanica – OFK Niš, OFK Brzi brod – Vranjska banja, Balkanski – Mladost (M), Vlasina – Jedinstvo (P).
Utakmice se igraju od 15 časova.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare