Po 100. 000 za dobitnike nagrade “11 januar”

NIŠ

Pet stotina hiljada u ukupnom bruto iznosu dobiće laureati najvećeg gradskog priznanja grada Niša “11. januar”,  doneta je odluka na današnjoj sednici Gradskog veća.

Ova cifra jednaka je onoj od prošle godine i predviđena je gradskim budžetom za 2019 – rekla je danas Marina Janković, načelnik službe za poslove Gradskog veća.  To znači da će u bruto iznosu svaki dobitnik dobiti po 100.000 dinara.

Nagrada grada Niša “11 januar” sastoji se  od novčanog iznosa , povelje, statuete Oslobodiocima Niša.

 “ Komisija za dodelu nagrade Grada Niša odlučila je o dobitnicima 28. decembra 2018. Dobitnici nagrade 11. januar, najprestižnijeg priznanja koje dodeljuje Grad Niš, za 2018. godinu su Akademski folklorni ansambl ORO Studentskog kulturnog centra, Osnovna škola „Radoje Domanović“, Nacionalna služba za zapošljavanje, čuvar i domaćin spomenika na Čegru Selimir Marković, i prof. dr Radoslav Bubanj, saopštio je predsednik Skupštine Grada Niša nakon zasedanja Komisije za dodelu nagrade, podsetila je


Nagrade koje dodeljuje Grad Niš, biće uručene dobitnicima u petak, 11, januara na svečanoj sednici Skupštine grada, u 12.00 sati, u  Svetosavskom Domu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare