Plivači “Dubočice” na „Srbija openu “osvojili dvadeset medalja, plivači PK “Leskovac” deset

LESKOVAC

Ovog vikenda u Beogradu, na bazenu SC „Milan Gale Muškatirović“, održano je takmičenje „Srbija open“ na kome su nastupila 355 takmičara iz sedam zemalja (Turska, Severna Makedonija, Austrija, Grčka, BiH, Crna Gora i Srbija). Učešće su uzela i oba leskovačka plivačka kluba i imali su zapažen uspeh.

Plivači „Dubočice“ uspeli su da osvoje 20 medalja (10 zlatnih, 8 srebrnih I 2 bronzane ) i ujedno budu najuspešniji klub, dok su plivači „Leskovca“ osvojili 10 medalja (3 zlatne, 2 srebrne i 5 bronzanih), rečeno je JUGpressu u klubu.

Skoro svi plivači „Dubočice“ koji su učestvovali su osvojili po koju medalju, a osvajači su bili Stanisavljević Nina, Živanović Uroš, Dimitrijević Viktor, Marković Jana, Obradović Ognjen, Stojilković Sara, Rakić Tara, Stojanović Anja, Mitrović Aleksa i Dimitrijević Leona.

PK „Leskovac“ je nastupio sa osam plivača, a medalje su osvojili, što pojedinačno, što kao članovi štafeta Iva Petković, Pavle Joić, Nikola Đuretanović, Andrea Stanković, Sara Marković, Jelena Ćirić, Pavle Stojčeski i Nikola Đuretanović.

Na ovom prvenstvu Pavle Joić ispunio je kriterijum za nastup na takmičenju Susret reprezentacija, gde će nastupiti u disciplini 400 metara mešovito. Ovo takmičenje održaće se krajem marta u Sarajevu, navode u klubu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare