Leskovac promovisan na Sajmu turizma u Banjaluci

LESKOVAC

Turistička organizacija Leskovca učestvovala je na trećem Međunarodnom sajmu turizma u Banjaluci, što je bila još jedna prilika za promociju turističke ponude Leskovca. Po oceni uposlenika TOL-a promocija je naišla na veliko interesovanje mnogobrojnih posetilaca sajma, nacionalnih i lokalnih medija. Prezentovana su sva značajna kulturna i zabavna dešavanja u našem gradu, prirodni potencijali, kulturno-istorijske znamenitosti, a posebnu pažnju pobrali su prepoznatljivi leskovački brendovi “Roštiljijada” i “Karneval”. Kao prateći događaj nastupa na Sajmu turizma organizovana je i promocija leskovačke „Roštiljijade“ uz degustaciju specijaliteta iz gastronomske ponude koje su pripremili vlasnici restorana “Leskovac 016”, koji već 20 godina žive i rade u Banjaluci. Na štandu je promovisana Trivunova rakija Porečja iz Vučja, kao i brendirano Leskovačko pivo.

Štand Turističke organizacije grada Leskovca posetili su pomoćnik ministra turizma Republike Srpske Predrag Terzić, Miodrag Lončarević direktor Turističke organizacije Republike Srpske i Saša Čerklija profesor turizma na Univerzitetu u Banjaluci, koji su izrazili veliko zadovoljstvo prisustvom grada Leskovca na ovom sajmu i želju da na predlog direktora Kocića posete „Roštiljijadu“. Tom prilikom održani su sastanci na kojima se razgovaralo o budućoj saradnji i približavanju dva grada, kada je u pitanju promocija turističke ponude.

Na trećem Međunarodnom sajmu turizma u Banjaluci bilo je preko 100 izlagača, turističkih organizacija i agencija iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Turske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare