Plesnom klubu Boom 018 iz Niša 23 nagrade

NIŠ

U Nišu je odrzan prvi Dance off, medjunarodni festival plesa licenciran od strane IDO. Na takmičenju je učestvovalo preko 1200 takmičara iz 25 Evropskih klubova medju kojima su bili i mladi ovogodišnji Evropski prvaci Break a leg iz Makedonije.

     Plesni Klub Boom 018 iz Niša nosi ogroman uspeh u disciplinama Disco dance i savremeni balet osvojivši čak 15 prvih, 5 drugih i 3 treća mesta u grupnim i individualnim plesovima.

    „Kakav sjajan početak Plesne takmičarske sezone, sjana organizacija već mnogo godina poznatog Dance of medjunarodnog takmičenja, mi smo srećni što ih sada imamo i u našem gradu. Naši takmičari su dobili veliku volju i energiju za dalji rad, i ovo je tek početak sezone a mi smo prezadovoljne rezultatima. Ja sam na ovom takmičenju u ulozi trenera, predsednika i sudije i kao jedan od sudija mogu reći da je bilo zadovoljstvo videti ovoliki broj zaista kvalitetnih klubova i plesača, ponosimo se na sve naše kolege i na svu našu decu“, kaže Jelena Aleksić, trener u Plesnom klubu Boom 018.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare