Plava nedelja u Nišu počinje 2.aprila

NIŠ

Od 2. do 08 aprila održaće se niz aktivnosti osoba sa autizmmom a zbog velikog interesovanja Niske publike i repriza prve inkluzivne predstave Zona Zamfirova, koja ce se ovog puta održati u Narodnom pozorištu u Nišu

Gradsko udruženje za pomoć osobama sa autizmom Niš i organizacija Dan obeležavaju Svetski Dan osoba sa autizmom nedeljom aktivnosti u Nišu.

                              Od 2. do 08 aprila održaće se niz aktivnosti osoba sa autizmmom a zbog velikog interesovanja Niske publike i repriza prve inkluzivne predstave Zona Zamfirova, koja ce se ovog puta održati u Narodnom pozorištu u Nišu.

                              Akcija „Bojimo plavom bojom“ održaće se na platou ispred Narodnog pozorišta 2.aprila. Druženje sa članovima niških Moto klubova počinje u 17,30 sati. Istog dana sa početko u 18 sati u Narodnom pozorišta igra se inkluzivna predstava  „Zona Zamfirova“.

                               Drugog dana obeležavanja Plave nedelje, 3.aprila u Galeriji Niškog kulturnog centra biće otvorena izložba „Spektar kreativnosti“.Otvaranje izložbe je u 19 sati.

                               „April-mesec tihe kupovine“ akcija je koja će se održati 4.aprila.

                               „Spretno dete“ je škola sporta koja će se održati na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu  5.aprila sa početkom u 17 sati.

                            Plesna radionica za decu, „Korak ja, korak ti“ održava se 6.aprila u Sali Specijalne škole „Bubanj“ sa početkom u 18 sati.

                               „Pejzaž zvukova“ je koncert koji se održava u Sali Simfonijskog orkestra 7.aprila.Koncert počinje u 12,30 sati.

                              Obeležavanje Plave nedelje se završava 8.aprila kampanjom „Spektar naših boja – naš glas“. Radi se o kratkim video prikazima o interesovanjima i veštinama dece i osoba sa autizmom. (kraj) VP/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare