Gde sve u Nišu nema vode

NIŠ

Na teritoriji grada Niša u više ulica i nekoliko sela nema vode zbog kvarova, saopštilo je Javno komunalno preduzeće za vodovod i kanalizaciju “Naissus“ Niš.

.

KVAR NA MREŽI U ULICI KRALjA STEFANA PRVOVENČANOG
Voda na površini asfalta, nužan je iskop u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog, kod broja 15. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice od benzinske pumpe (skretanje u ul. Lole Ribara) do semafora sa ul. Sedmi juli (kod crkve Sv. Luka).
POPRAVKA MREŽE U ULICI JOVANA RISTIĆA
Voda na površini, nužan je iskop u ulici Jovana Ristića, kod broja 14. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Jovana Ristića.
KVAR NA MREŽI U SELU SUPOVAC
Kvar je na potisnom cevovodu, potreban je iskop u selu Supovac. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Supovac.
POPRAVKA VEZE U MIRNIČKOJ ULICI
Voda na površini, potreban je iskop kolovoz-asfalt u Mirničkoj ulici, kod broja 1/a. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Mirničkoj ulici.


POPRAVKA KVARA U SELU JELAŠNICA
Voda puni priključnu šahtu, potrebno je raskopavanje u selu Jelašnica, u ul. Srpskih prosvetitelja, kod broja 28. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Srpskih prosvetitelja.
POPRAVKE PRVIH VENTILA U VIŠE ULICA
Voda puni šahte, potrebne su intervencije na osposobljavanju prvih ventila u naselju Deveti maj, u ulicama: Sime Dinića, Kosančićevoj i još nekim. Popravke u šahtama obavljaće se i u selu Sečanica, prema školi i na još par lokacija. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru sela Lalinac i naselja Gornja Vrežin (kraj) SV/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare