Petnaest meseci od ubistva Olivera Ivanovića, i dalje bez odgovora ko ga je ubio

KOSOVSKA MITROVICA

Petnaest meseci od ubistva Olivera Ivanovića, istraga tapka u mesto. U poslednjim danima ni izjava ni komentara a ni bilo kakve zvanične informacije ko je ubio Olivera Ivanovića?, saopštila je danas Gradjanska inicijativa Srbija, demokratija, pravda (GI SDP).

“Nemamo nikakvih informacija ni do danas, da li je neko saslušan i da li će neko odgovarati za sramni predizborni spot koji je možda prouzrokovao i ubistvo, da li je neko saslušan i odgovarao za paljenje njegovog automobila, za paljenje stranačkih prostorija?

Pitamo se gde su završile krivične prijave i tužbe za sva dela koja su učinjena kandidatima za gradonačelnike na prethodnim izborima.

Na sva ova pitanja i na ono najvažnije, ko je naručio i ubio Olivera Ivanović, Kosovske institucije ostaju neme i bez odgovora. Šta na sve to hoće i mogu da nam kažu predstavnici međunarodne zajednice? Da li su svesni težine odgovornosti?

GI“SDP“ i ovog 16-og maja ih podseća da neće dozvoliti da ubistvo Olivera Ivanovića ostane nerasvetljeno i ode u zaborav”, navodi se u saopštenju.

Ostavite komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o