Memorijalni turnir u malom fudbalu Jovici Stošiću ,Albancu” u čast

SURDULICA
Ovogodišnji 3.po redu Memorijalni turnir u malom fudbalu, koji se organizuje u pomen i sećanje na bivšeg igrača i kapitena surduličkog Radnika, Jovice Stošića ,,Albanca” okupio je 17 ekipa, iz Pčinjskog i Jablaničkog okruga. čiji su igrači mnogobrojnim gledaocima pokazali svoja fudbalska umeća.
Sasvim zasluženo pobednik ovogodišnjeg turnira je ekipa ,,Kafe Pablo i rasadnik Petrović”, koja je od organizatora nagrađena novčanom nagradom u iznosu od 70.000 dinara, druga je ekipa ,,Lindoret” iz Preševa, koja je inkasirala 50.000 dinara, dok je vlasotinačka ekipa ,,Kablovska Jala” kao trećeplasirana dobila 30.000 dinara. Organizator turnira je Sportski savez opštine Surdulica, a pokrovitelj ove sportske manifestacije je opština Surdulica.
Nagrade slavodobitnicima uručili su predsednik Sportskog saveza opštine Surdulica, Vladica Nestorović, generalni sekretar David Milić i opštinski većnik za sport Nebojša Arsić. Pored glavnih novčanih nagrada, uručene su i plakete i priznanja za učešće na turniru, kao i nagrade najboljim pojedincima. Za najboljeg golmana proglašen je Slađan Janković, dok je priznanje za najboljeg igrača turnira zavredeo Mitar Petrović, obojica iz pobedničke ekipe.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare