Pedagoški fakultet omogućava besplatano polaganje prijemnog ispita i upis budućih studenata 

VRANJE 

Pedagoški fakultet u Vranju upisuje novu generaciju studenata osnovnih akademskih studija u okviru školske 2022/2023. godine, na studijskom programu za obrazovanje učitelja i studijskom programu za obrazovanje vaspitača, sa besplatnom školarinom za novoupisane studente. 

Kandidati će za upis moći da se prijave u periodu od 20. do 25. juna, dok je polaganje prijemnog ispita zakazano za 1. jul. 

Svi zainteresovani biće oslobođeni plaćanja troškova polaganja prijemnog ispita i upisa. 

Za sva zainteresovana lica biće održana besplatna pripremna nastava za polaganje prijemnog ispita, i to u dva moguća termina, 6. i 13. juna, o čemu se mogu blagovremeno informisati na samom Fakultetu. 

Završavanjem ovih studijskih programa, studenti stiču 240 ESPB bodova i stručni naziv diplomirani učitelj, odnosno diplomirani vaspitač, Nakon toga na ovom Fakultetu mogu upisati i master akademske studije, čime im se pruža mogućnost rada u osnovnom i predškolskom obrazovanju. 

Detaljnije informacije o studijskim programima i upisu kandidati mogu pronaći na internet stranici Pedagoškog fakulteta u Vranju ili na broj telefona 017/431-960 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare