PDD: LOKALNA VLAST U PROBLEMU ZBOG IZBORA

 

BUJANOVAC
Bujanovački ogranak Partije demokratskog delovanja  (PDD) saopštio je danas da se  “već nekoliko nedelja od strane vlasti Bujanovca  širi  lažna i tendenciozna vest, da navodno PDD sprečava asfaltiranje puta Muhovac-Zarbince.
Posebno, ova informacija se servira stanovnicima Bujanovačkog Gorja koji žive u Gnjilanu, ili u planinskim selima, navodi se u saopštenju PDD.

“Veoma je jasno da ova zlonamerna dezinformacija ima za cilj samo opravdanje za uzastopne neuspehe koje ova vlast čini, pogotovo sada kada se nalazi pod pritiskom budučih izbora i neispunjenim obećanjima.

Svakome pojedincu sa zdravim razumom je jasno  da opoziciona partija nema  nijednu mogućnost da većinu na vlasti, sprečava u realizaciju projekata za koje je ona opredeljena  i ima predviđena sredstva.

Dakle, veoma je jasno da PDD, tako kao što nije mogao da spreči rasipanje opštinskih sredstava za kapitalne investicije koje su potrošene na obnovu crkava i zidova groblja po srpskim selima u opštini Bujanovac, ako ne uspeva da utiče na odobravanje odluke o imenovanju Trga u  Bujanovcu  sa imenom nacionalnog heroja – Skenderbega, nije u stanju da spreči loklnu vlast da radi svoj posao.

Štaviše, PDD i njeni odbornici u Skupštinu opštine, odlučno će da podrže sadašnju vlast u sprovođenju projekta asfaltiranja puta Muhovac – Zarbince iako sa vlašću ima  brojna i značajna neslaganja.

Dakle,  PDD daje  punu podršku ovom projektu.
Jedinu razliku koju može da ima sa sadašnjom vlašću u vezi projekta je ovo: da je PDD bila na vlasti, ovaj projekat bi se realiovao ne tražeći ni dinar od stanovnika Bujanovačkog Gorja, jer opština ima i treba da ima dovoljno sredstava za njegovu realizaciju.

PVD smatra da je traženje sredstava od stanovnika koji su prinudno iseljeni iz svojih domova je nova diskriminacija koja se nameće ljudima u nevolji.

Međutim, ako stanovnici Gorja prihvate i oblik učešća za realizaciju projekta, nema nijedne dileme da PDD podržava bez rezerve projekat asfaltiranja puta Muhovac – Zarbince”, navodi se u saopštenju PDD.

 

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare