„Parking servis” u Vranju na udaru izvršitelja: Poverioci ante portas!?

VRANJE

Javni izvršitelji plene deo dnevnog pazara JKP „Parking servis” u Vranju, a po osnovi zaključka o izvršenju prinudne naplate, saznaje Regionalna informativna agencija JUGpress iz izvora u ovom vranjskom javnom preduzeću.
Izvršitelji su se pojavli na tri prodajna mesta ove javne firme, na dva kioska na parkinzima u centru Vranja i na carinskom terminalu, navodi izvor JUGpress-a.
Zapleni dela dnevnog pazara prethodio je postupak koji su pokrenuli poverioci, advokati koji su zastupali na sudu „Parking servis” i dobavljači, koji su se obratili izvršiteljima sa predlogom za izvršenje na osnovu verodostojnih isprava, usledila su rešenja o izvršenju i na kraju nakon propisane zakonske procedure, zaključak o izvršenju na koji pravna i fizička lica nemaju pravo prigovora.
Izvor JUGpress-a ne spori zakonitost postupka izvršenja prinudne naplate, ali upozorava izvršitelje „da ne poštuju jednakopravni položaj pravnih i fizičkih lica, već selektivno postupaju u procesu izvršenja”.
„Javni izvršitelji u Vranju oštre zube na sirotinji, na našoj firmi za koju znaju da je zadužena, znaju i čijom krivicom, a poznato im je da zaposleni rade bez plate pola godine, oni su, međutim, udarili na nju, a ne udaraju na Grad Vranje ili „Jumko” i izbegavaju da od njih prinudno naplate njihova dugovanja poveriocima, štite ih, što ocenjujemo kao uticaj politike i to nas boli i pogađa, nepravda, a nikako sprovođenje zakona” , napominje izvor iz ovog javnog preduzeća.(kraj) SK/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

7 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
radnik Nenad
radnik Nenad
25 dana pre

Dil:Misa +Velinovic =D.Tasic ,da se pazari jos jedan stan u Bg,a to sto mi ne primamo plate u firmu ,to je nebitno za ovu vlast.

Mile
Mile
25 dana pre

Po ovome, koliko ja vidim, vlast vrši pripremu za privatizaciju. Tako je bilo u Leskovcu pre nekoliko godina. Građani su ovde nemoćni, a točak je pokrenut. Verovatno je i dogovoreno ko će biti novi vlasnik.
Neka Vam je bog na pomoć.

Rade
Rade
25 dana pre
Odgovori  Mile

U Leskovcu je sef Pink Pantera iz Vucje.

Snezana
Snezana
26 dana pre

Auuuu kakav banditizam,svi ostavke da podnesete !!!

Lazar Ostojic
Lazar Ostojic
26 dana pre

Zamislite zena mu predsednica Osnovnog suda u Vranju ,Dragana Tasic !

Novica Mitic
Novica Mitic
26 dana pre

Misa pustio izvrsenje i pobego na more.Ljudi uzmite motke i udri,to su lopovi,koristi polozaj supruge da opljacka firmu.

Ratibor
Ratibor
26 dana pre
Odgovori  Novica Mitic

Bravo Novice,tako je.