Futsal: Aleksić napustio GKMF Vranje i pristupio FON Banjici

VRANJE

Stefan Aleksić, odličan igrač GKMF Vranje, u narednoj prvenstvenoj sezoni 2024/25 braniće boje aktuelnog šampiona Srbije FON Banjice, saopštio je klub iz Beograda koji je u proteklom prvenstvu osvojio titulu prvaka.
Ovaj transfer predstavlja povratak Alekića u klub sa Banjice za koji je nastupao u dva navrata, a u sezoni 2020/21 je FON Banjica osvojio drugo mesto na tabeli i učestvovao u Ligi šampioona Evrope.
Aleksić je u protekloj sezoni 2023/24 bio jedan od najzaslužnijih futsalera GKMF Vranje koje se borilo za šampionsku titulu i došlo do polufinala play of faze prvenstva, među četiri najbolje ekipe u zemlji.
Aleksić je bio reprezentativac Srbije i predstavljaće veliko pojačanje FON Banjice u narednoj prvenstvenoj sezoni, istakao je najbolji beogradski klub malog fudbala.
Prve reakcije u sportskoj javnosti Vranja povodom odlaska Aleksića u FON Banjicu su negativne, naročito u kontekstu događaja u RK Vranje 19957 koji su napustila dvojica odličnih rukometaša, pa je ovaj transfer u futsalu označen kao produkt lošeg stanja lokalnog sporta, što je uzrok odlazaka sportista iz gradskih klubova u druge sredine. (kraj) SK/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare