Paradajz fest u Lebanu: Poznat program manifestacije

Lebane je među vodećim opštinama u Srbiji po proizvodnji sadnica i plodova paradajza. Duga tradicija odgajanja, veliki broj proizvođača, kao i potražnja za paradajzom rezultirala je organizovanjem trodnevnog festivala – Paradajz fest, koji se već tradicionalno održava u Lebanu. Ove godine festival će se održati od 21. do 23. jula uz šarenolik program.

Prvog dana festivala okupljanje izlagača i postavljanje proizvoda na štandove počeće od 18 časova, a od 19 časova će uslediti najava programa i zabava za najmlađe. Žiriranje u kategoriji „Najteži paradajz“ održaće se u 19.30 časova, a obilazak štandova pola sata kasnije, od 20 časova. U kulturno-umetničkom programu publika će moći da uživa od 20.15 časova, a svečano otvaranje Festivala počeće od 21.30 časova. Koncert Radiše Trajkovića Đanija počeće u 22 časa, a Di-džej Dule nastupiće deset minuta posle ponoći i time zatvoriti prvi dan festivala.

Medijska promocija prošlogodišnjih pobednika Festivala počeće od 10 časova 22. jula, a ovogodišnji izlagači će se okupiti i postaviti proizvode na štandove od 18 časova. Najava programa i maskenbal, koji će obradovati najmlađe, počeće u 19 časova. Pola sata kasnije, u 19.30 časova, održaće se obilazak izlagača sa stručnjacima iz oblasti poljoprivrede, a zatim će se birati „Najlepše dekorisana tezga“ u 20 časova. Kulturno-umetnički program počeće u 20.30 časova, a koncert Dženana Lončarevića u 22 časa. Di-džej Dule završiće i drugi dan festivala.

Poslednjeg dana festivala izlagači će, takođe, postaviti proizvode na štandove u 18 časova, a takmičenje u pripremi jela od paradajza počeće u 18.15 časova. Najava programa uz zabavu za najmlađe sa maskotama počeće u 19 časova, a kulturno-umetnički program u 19.15 časova. Žiriranje i degustacija jela od paradajza održaće se od 20.30 časova, a od 21 čas će uslediti proglašenje pobednika Festivala u svim kategorijama. Posle proglašenja, u 21.30 časova, publika će moći da uživa u zvucima trube, a zatim i u koncertu Halida Bešlića u 22 časa. Di-džej Dimitros će svojim nastupom zatvoriti ovogodišnji festival.

(Kraj) JS/SA

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare