Ozvaničena saradnja između DVD „Nais“ i DVD „Krtoli“ iz Tivta

NIŠ

Predstavnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva „Nais“ i Dobrovoljnog društva „Krtoli“ iz Tivta potpisali su u Gradskoj kući Sporazum o saradnji kojim je predviđena razmena znanja i iskustava za delovanje u slučaju elementarnih nepogoda i pomoći građanima kojima je ona potrebna.

Sporazum su potpisali predsednik DVD „Nais“ Goran Milovanović i predsednik DVD „Krtoli“ Stefan Kostić, a potpisivanju su prisustvovali gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski sa saradnicima, kao i načelnik Službe zaštite i spasavanja Opštine Tivat Milorad Guljača. 

                                 Goste je pozdravio gradski većnik za vanredne situacije Nenad Stanković koji je istakao značaj saradnje i razmenu iskustava u radu dobrovoljnih vatrogasnih društava ukazujući da je Niš posle nekoliko decenija obnovio rad tih društava. 

                               Predstavnik DVD „Krtoli“ Ivan Starčević ukazao je na neprocenjiv značaj postojanja dobrovoljnih vatrogasnih društava i da će se to na najbolji način razumeti posle prvih rezultata postignutih u radu i njihovom spasavanju ugroženih.

                                On je poručio da solidarnost i humanost ruše sve prepreke i da su razgovori u kojima se razmenjuju iskustva i znanja kolega od velike koristi svima.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare