Otvorena kancelarija Pokreta slobodnih građana u Vranju

VRANJE

Predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković  danas je u Vranju, u neformalnom razgovoru sa brojnim novinarima,  zatražio i da ga odvedu do kuće koju je kupio Albanac, koga malo-malo pa spomene Aleksandar Vučić, i da ga upoznaju sa njim.

Pokret slobodnih građana danas je svečano otvorio kancelariju u Vranju čiji je početak rada promovisao poverenik Pokreta za Pčinjski okrug Nemanja Nuhijević, a dobrodošlicu prisutima poželeli su predsednik Pokreta Saša Janković i član Predsedništva PSG Srđan Škoro


Nuhijević je rekao da građani u Vranju imaju ozbiljne probleme i da će kancelarija Pokreta slobodnih građana pokušati da u dogovoru sa njima rešava sve nagomilane nedaće, uključujući i oslobađanje od straha.

Član Predsedništva Pokreta slobodnih građana Srđan Škoro rekao je da su građani Srbije ili digli ruke od sebe ili dižu ruku na sebe:

“Mi to želimo da promenimo, jer verujemo da svi građani u Srbiji, pa i u Vranju, zaslužuju život dostojan čoveka” ,  zaključio je Škoro.

Posle svečanog otvaranja kancelarije Pokreta slobodnih građana u Ulici Partizanska 10, usledila je šetnja centrom Vranja i razgovor Saše Jankovića i predstavnika Pokreta sa građanima.

Otvaranjem kancelarije u Vranju Pokret slobodnih građana širi mrežu slobodnih i mislećih ljudi i nastavlja da ide putem koji će građane izvesti iz začaranog kruga nasilja i laži, rečeno je danas.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare