Otvoren supermarket “Zlatnog traga”

VLASOTINCE

Na svečan način i uz prisustvo velikog broja gostiju i znatiželjnika kao i uz učešće kulturno umetničkog društva ,,Abrašević” iz Leskovca, danas, u podne otvoren je nov prodajni objekt trgovinske firme Zlatni trag iz Leskovca.
Potencijalni kupci će uslugu pružati 25 zaposlenih, u objektu koji se nalazi na površini od 1.200 kvadratnih metara, a od toga su dve trećine u funkciji prodaje.


Putnik namernik koji prvi put dolazi u Vlasotince iz pravca auto puta, biće ne malo iznenađen svim onim što može videti u delu Industrijske zone, gde se uveliko završavaju privredni objekti od kojih su neki izgrađeni još pre nešto više od jedne decenije, tako da novoootvoreni objekt Zlatnog traga, koji se nalazi kod benzinske pumpe NIS-a, je još jedan dokaz da je Vlasotince perjanica privrednog razvoja juga Srbije.


– Na ovim prostorima imamo značajan broj od blizu dve hiljade upošljenika, a u skoroj budućnosti posao će naći određeni broj radnika u proizvodnim objektima koji se nalaze u završnoj fazi. Nadam se da će kupci u ovom trgovinskom objektu biti zadovoljni svim onim što mogu da nabave, a uz to imaju oprave uslove kada vrše nabavku jer imaju dovoljno parking prostora da mogu na pravi način obave kupovinu u samom objektu – rekao je Zoran Todorović, predsednik vlasotinačke opštine.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare