Otvoren Lidl u Leskovcu, na rafovima nema proizvoda iz ovog grada

LESKOVAC

Na svečanoj ceremoniji u Leskovcu, simboličnim presecanjem vrpce ispred Lidla u Ulici Kralja Petra I 24, predstavnici Lidla Srbija i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, označili su početak operativnog poslovanja prvog savremenog diskontnog lanca u Srbiji.

Veliki broj zainteresovanih potrošača koji širom Srbije, koji su već od ranog jutra u redovima čekali otvaranje, na policama Lidla dočekao je pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda najboljeg odnosa cene i kvaliteta.

Kao zahvalnost za dobrodošlicu i povodom ulaska na tržište, Lidl je za prve dane rada obezbedio artikle sa izuzetno atraktivnim cenama, po kojima je poznat među potrošačima, rečeno je danas.

Na isti način istovremeno su otvorene i prodavnice u Beogradu, Boru, Zrenjaninu, Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu, Smederevu, Somboru, Subotici, Užicu i Šapcu, saopštavaju iz ove kompanije.

 

Zanimljivo je da u Leskovcu na rafovima Lidla nema ni jednog proizvoda od mleka i mesa iako ovaj grad ima mlekare ali i firme koje se bave mesnim preradjevinama a ima i brene roštilj meso.

Predstavnik kompanije u Leskovcu rekao je da su pregovori sa kompanijama u Srbiji u toku.

Na naše insistiranje da li se to odnosi i na leskovačke firme odgovorio je potvrdno.

A gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je objasnio da leskovačke firme moraju da se potrude oko kvaliteta svojih proizvoda da bi ušli u lanac Lidl.

 

 

 

4
Ostavite komentar

avatar
3 Tema komentara
1 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
3 Autor komentara
RobiDjuricajanko Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Djurica
Gost
Djurica

Gradonačelniče, svuda se falimo da imamo tri brenda, a sad ispade da treba da se naše firme trude da bi gi Lidl primetio kao kvalitetni. Pa kuj je ovde lud?
Ajmo botovi, raspalite…

janko
Gost
janko

Lidl ima svoje proizvode i svoj brend i nije im u interesu da prodaju srpski brend, tako je i na zapadu. Osim toga sto se kvaliteta mleka i ostalog tice nije nista bolji od srpskog tako da nema o cemu da se leskovcani trude da bude toliko dobro da bi Lidl prihvatio.

janko
Gost
janko

Cene u Lidlu na zapadu su mnogo manje (upola pa i vise od ovih cena u srbiji) iako je na zapadu standard mnogo visi.

Robi
Gost
Robi

Apsolutno netačno. Cene su “tu negde”, neke čak i niže.
Cene u LIDL-u se prave po tržištu, ne postoje LIDL cene koje su svuda iste.
Tako da – ne pravite vruć vazduh!