OTVOREN KONKURS ZA PROJEKTE U OKVIRU PROGRAMA „MLADI SU ZAKON“

 

LESKOVAC

 

Udruženje „Narodni parlament“ i Mladi istraživači Srbije na zajedničkoj konferenciji za medije predstavili su konkurs sa omladinske volonterske projekte i omladinske kampove u Srbiji u okviru programa „Mladi su zakon“.

Kao resurs centar za Jablanički, Pirotski i Pčinjski okrug udruženje Narodni parlament je uz finansijsku podršku Ministartva omladine i sporta, sa kojim već šest godina realizuje ovaj projekat, raspisao konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata i namenjen je predstavnicima grupa mladih, đačkih i studentskih parlamenata, kao i neformalnih udruženja mladih. Konkurs je otvoren od 1. do 20. jula. Ukupna vrednost će biti oko 1,3 miliona dinara, odabraće se između 15 i 25 projekata, a pojedinačna vrednost je između 40000 i 100000 dinara. Ovi projekti bi trebalo da budu sprovedeni u periodu od 12. avgista do 31. oktobra 2015.

Svi zainteresovani mogu smernice za podnošenja projketnih ideja i prijavni formular preuzeti sa sajta Narodnog parlamenta ili na omladinskom internet portalu „Mladi su zakon“.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare