Otvoren još jedan “Zlatan trag“ u Leskovcu

LESKOVAC

Lanac maloprodajnih objekata „Zlatan trag“ otvorio je danas u Leskovcu svoje 37 po redu prodajno mesto.

Novotvoreni market „Zlatan trag“, izgradjen po najvišim evropskim standardima, prostire se na oko hiljadu kvadratnih metara, a vrednost investicije iznosi oko 500.000 evra.

Otvaranjem ovog maloprodajnog objekta, kako je rečeno, otvorena su i nova radna mesta, ukupno njih trideset.

Ispred firme „Zlatan trag“ menadžer nabavke Milica Jović istakla je da će ovaj market svojim kupcima ponuditi kvalitet, maksimalnu udobnost prilikom kupovine i pristupačne cene, „gde će u pravom smislu reči, opravdati parolu „Kupuj, štedi i uživaj“.

„Zlatan trag“ je najveći lanac maloprodajnih objekata na jugu Srbije.

Ovakvu poziciju postigao je zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u oblasti maloprodaje, vrednom radu i uigranom timu. On danas zapošljava čak 500 mladih, vrednih i obrazovanih ljudi.

Misija „Zlatnog traga je da kroz sve svoje poslovne aktivnosti obezbedi maksimalnu udobnost i nagradi sve svoje kupce“, rekla je Jović.

Dodaje i da firma „Zlatan trag“ predstavlja bitan stub privredne aktivnosti na jugu, kao i primer uspešne poslovne prakse domaće trgovine.


„Ovaj novi objekat je rezultat naše investicije koja je dala jedan moderan, komforan market, izgradjen po najvišim standardima. Njegova još lepša unutrašnjost pružiće vam potpuno drugačije iskustvo i na najbolji način predstaviće vam naše domaće brendove, kao i pažljivo odabran asortiman proizvoda“, kaže Jovićeva, obraćajući se okupljenima danas.

Prilikom svečanog otvaranja, prusutne je pozdravio i gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, koji je, izmedju ostalog, najavio otvaranje još jednog pogona za proizvodnju u okviru firme „Zlatan trag“, gde će, kako kaže, biti zaposleno 30 radnika.

„Grad Leskovac postaje jedno dobro mesto za ulaganje u kome vlada pozitivna poslovna klima, kao i pozitivan poslovni ambijent. Porodica Stojanović već duži vremenski period radi uporno i marljivo, a tome svedoče 37 otvorenih objekata“, rekao je Cvetanović danas.

Svečano otvaranje novog marketa, nedaleko od restorana „Vidik“, pratile su nagrade i sniženja, kao i performans Kulturno – umetničkog društva „Abrašević“ iz Leskovca.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare