Otklonjen kvar na portalu za proveru rezultata završnih ispita za osmake

BEOGRAD

Portal mojasrednjaskola.gov.rs je proradio, a po nalogu ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branka Ružića, još jednom je produžen rok za prigovore elektronskim putem do ponedeljka u 13 sati, a to se može učiniti i lično u školama danas do 18 sati.

Tim Kancelarije za informacione tehnologije i eUpravu zajedno sa kompanijom “EON”, koju je Kancelarija angažovala, utvrdili su kvar na sistemu i otklonili ga.

Roditelji, koji do sada nisu to učinili u samim školama, pozivaju se da pogledaju rezultate završnih ispita na portalu i ukoliko imaju prigovore na iste da ih upute elektronskim putem ili pak odlaskom u školu.

Zbog neprijatnosti koja je izazvana ovim, ministar Ružić je uputio izvinjenje i najavio produženje roka za podnošenje prigovora do ponedeljka do 13.00 časova.

U svim školama roditelji mogu lično podneti prigovor danas, u nedelju do 18 sati, a na portalu će biti moguće podneti prigovor elektronski u bilo kom terminu do ponedeljka u 13 sati.

Ružić se nada da su svi učenici zadovoljni postignutim rezultatima, čestita svima na uspehu i želi da svako upiše željenu školu, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Zbog tehničkih problema danas se nije moglo pristupiti sajtu www.mojasrednjaskola.gov.rs, na kom bi osmaci trebalo da provere rezultate završnih testova.

Izvor: FoNet

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare