Otadžbina poziva beogradjane sa KIM da ne glasaju za SNS I SPS

Briselskim sporazumom Aleksandar Vučić je sve institucije srpske države na Kosovu i Metohiji predao separatistima Hašima Tačija. To su policija, sudstvo, civilna zaštita, telekomunikacije, elektroprivreda itd. U isto vreme je postavio klasičnu državnu granicu između južne srpske pokrajine i ostatka Srbije. Srbe je primorao da izađu na lokalne i parlamentarne separatističke izbore čime je legitimisana i legalizovana secesija Kosova i Metohije.

I to nije kraj. Aleksandar Vučić danas priprema, u dogovoru sa Angelom Merkel, sveobuhvatni pravnoobavezujući sporazum sa Prištinom. Tim sporazumom aktuelna vlast i de fakto i de jure priznaje samoproglašenu republiku Kosovo.

Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije «Otadžbina» poziva sve Srbe koji su poreklom sa Kosova i Metohije a žive u Beogradu i kojima je stalo do svog zavičaja da u masovnom broju izađu na gradske izbore. Imajući u vidu kompletno političko delovanje sadašnje vlasti da ni u kom slučaju ne glasaju za Srpsku naprednu stranku i Socijalisitčku partiju Srbije jer su one potpisnice izdajničkog Briselskog sporazuma.

Istovremeno, Narodni pokret «Otadžbina» poziva svoje sunarodnike da ne glasaju ni za one političke stranke i pokrete koji imaju problem sa cenzusom jer će se na taj način, zbog izbornog sistema, glasovi posredno preliti Srpskoj naprednoj stranci.

Gubitak Beograda bio bi prvi korak u silasku sa političke scene izdajničkog režima Aleksandra Vučića. U stvarnosti to znači da nema sveobuhvatnog mirovnog sporazuma sa separatistima iz Prištine koji planira Aleksandar Vučić čime se sprečava dalja predaja južne srpske pokrajine.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare