Osmoro vozača isključeno iz saobraćaja

LESKOVAC-VLASOTINCE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu i Vlasotincu, tokom vikenda, zaustavili su i isključili iz saobraćaja osmoricu vozača zbog upravljanja vozilima pod dejstvom alkohola.

Policija u Vlasotincu zaustavila je četrdesetpetogodišnjeg vozača “fijata” koji je upravljao sa 2,53 promila alkohola u organizmu i tridesetpetogodišnjeg vozača “golfa” koji je imao 1,82 promila alkohola u organizmu.

Takođe, sankcionisan je i dvadesetjednogodišnji motociklista koji je upravljajući sa 1,25 promila alkohola u organizmu pao sa motora i zadobio lake telesne povrede.

Policija u Leskovcu, tokom pojačane kontrole saobraćaja, zaustavila je petoricu muškaraca koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola.

U službenim prostorijama policije zadržani su pedesetjednogodišnji vozač “renoa” koji je imao 2,05 promila alkohola u organizmu, tridesetpetogodišnji vozač “audija” sa 1,31 promila, četrdesetosmogodišnji vozač “pežoa” sa 1,23 promila, šezdesetogodišnji vozač “folksvagena” sa 1,39 promila i šezdesettrogodišnji biciklista sa 1,99 promila alkohola u organizmu.

Protiv svih vozača biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare