Organizacija besplatne planinarske šetnje za gojazne i bolesne od dijabetesa

NIŠ

Dom zdravlja Niš, u saradnji sa EBERS asocijacijom za zdravlje osoba sa dijabetesom i Planinarskim klubom Železničar iz Niša u okviru projekta “Otvori plavi krug”, u subotu, 11. juna, organizuje prvu besplatnu planinarsku šetnju za osobe koje su gojazne, boluju od dijabetesa ili su u riziku da obole od ovih bolesti.

                         

Prva šetnja biće organizovana u subotu od 11 sati od Kameničkog visa do Cerjanske pećine, a okupljanje je u 10:30.

 Cilj ove akcije je da priliku građanima da prošetaju prelepim predelima ovog dela Srbije i istovremeno se edukuje, razgovara sa lekarima Doma zdravlja Niš i dobije korisne savete u vezi sa zdravljem, ishranom i prevencijom dijabetesa i gojaznosti. Zainteresovani se mogu prijaviti mejlom na ebersasocijacija@gmail.com, a za učesnike šetnji su obezbeđeni prevoz i užina.

                           Sa učesnicima će biti dr Danijela Cvetković, načelnica Službe za zdravstvenu zaštitu odraslih Doma zdravlja Niš, Boban Milosavljević, EBERS asocijacija za zdravlje osoba sa dijabetesom, Jelena Cvetković, predsednica Planinarskog kluba Železničar, kao i Miloš Cicmil i Vladimir Tipsarević, predstavnici projekta “Otvori plavi krug”.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare