Opština Crveni Krst raspisala poziv za (su)finansiranje projekata

NIŠ

 Opština Crveni Krst raspisala je poziv za (su)finansiranje projekata iz oblasti kulture, tradicije, turizma, aktivizma mladih i zaštite životne sredine.

 Pravo da konkurišu imaju organizacije I udruženja koja svoje aktivnosti realizuju na teritoriji ove opštine.

               Zainteresovani se mogu prijaviti elektronskim putem, popunjavanjem aplikacionog formulara, koji se nalazi na zvaničlnom sajtu opštine (gocrvenikrst.rs) ili preuzeti formular u zgradi Opštine.

            Uz ovaj prijavni dokument, potrebno je priložiti i fotokopiju statuta udruženja, potvrdu da je udruženje registrovano, a sastavni deo dokumentacije je i izjava odgovornog lica da su tačni svi navedeni podaci u prijavi I da će dobijena sredstva biti namenski utrošena. Prijava, uz prateću dokumentaciju elektronskim putem dostavlja se na I mejl adresu: misnezana@gu.ni.rs, ili poštom: GO Crveni krst, Konkursna komisija, Buzlevar 12. Februar 89, sa naznakom: Prijava na javni poziv za finansiranje (sufinansiranje) projekata udruženja građana I nevladinih organizacija iz budžeta GO Crvewni Krst za 2020. Godinu. Takođe, na koverti je potrebno napisati I napomenu koja glasi:”Ne otvarati pre sastanka komisije za otvaranje predloga projekata”.  

             Konkursna komisija odlučivaće o prijavljenim programima u roku od 60 dana.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare