Opet raspisan oglas za prodaju vojnih nepokrenosti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

Republička direkcija za imovinu, ponovo je raspisala oglas za prodaju nepokretnosti koje nisu neophodne za funkcionisanje Vojske. Medju njima su I dva kompleksa na teritoriji grada Leskovca, u Vinarcu I naselju ‘’Mira’’.

Skladišni kompleks ‘’Vinarce’’, čini sedam objekata, ukupne površine 498,39 kvadratnih metara, smeštenih na povšini od 1 hektara I 82 ara. Nepokretnost je u celini, dva puta nudjena lokalnoj samoupravi, koja ima prednost pri kupovini, ali grad nije bio zainteresovan. Po istoj ceni oglašena je na prodaju , oba puta bez uspeha. Republička direkcija za imovinu pripremila je novu ponudu, po sniženoj ceni, koja iznosi 21o.948,48 evra.   

Skladišni kompleks ‘’Mira’’, koja čini 15 objekata, ukupne površine 3.621,62 kvadratna metra, smeštenih na zemljištvu površine 5 hektara i 98 ari, takodje, ni posle dva pokušaja nije prodat. Sada se potencijalnim kupcima nudi za 868.948,48 dinara.

Osim dva pomenuta , u Master planu objekata koji nisu neophodni za funkcionisanje Vojske u Leskovcu, nalaze se I nekadašnja Komanda grada u Centralnom parku, sa četiri objekta,  aerodrom, površine skoro 52 hektara, podzemno skladište u Arapovoj dolini na dva hektara i zemljište u Grabovnici. 

 Lokalna samoupravaje, kako nam je prošle godine potvrdio gradonačelnik Goran Cvetanović, zainteresovana samo za kompleks u centru grada.

Ostavite komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o
Проститутки Бишкека