Opet goreo Hotel Beograd

LESKOVAC

 

Mala i velika sala u leskovačkom Hotelu Beograd izgorele su u požaru koji je vatrogascima prijavljen jutros oko 5.30.

Brzom intervencijom vatrogasnih ekipa požar je ugašen a, kako JUGpress saznaje, vatrogasci su iz hotela , sa trećeg sprata, evakuisali muškarca za koga se sumnja da je beskućnik i da je tu živeo.

U požaru nije bilo povredjenih ali su, sem izgorelih  sala u kojima su leskovčani nekada slavili mature, organizovali svadbe i druga veselja,

popucali i prozori u prizemlju hotela i sa strane glavne ulice.

O tome  u kakvom se stanju nalazi Hotel Beograd Nova Naša reč je pisala i objavila fotografije pre dve nedeljena kojima se janso vidi kako je hotel riniran ali i gomeli špriceva ostale posle narkomana.

U ovaj hotel već mesecima može da udje ko hoće, vrata su razvaljena , ali je zanimljivo da, iako je on privtaizovan , znači privatno vlasništvo ali je skoro nemoguće doći do informacije kome on, zapravo, trenutno pripada, taj neko ko je dao novac za ovakva i ovoliki objekat u centru grada, je totalno nezainteresovan za činjenicu da je  izneštenos ve što s emoglo izneti, da su sanitarije, polupane i da se zgrada uništava.

Takodje je neverovatno da činjenica da je takav objekat “na izvolte” u centru grada nije razlog za interesovanje ni orgnaima reda ni lokalnoj smaoupravi, bar iz bezbednosnih razloga.

Tim pre što je ovo drugi požar u hotelu, naši izvori navode da je najverovatnije izazvan unutar hotela, i da su tik do ove zgrade Privredni sud i neki  privatni lokali a vrlo blizu i “osmospratnica” u kojoj se nalazi gradska administracija .

Bar iz bezbednosnih razloga.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare