Omladina SNS-a delila stranački informator

LESKOVAC

Savet za omladinu GrO SNS Leskovac podelio je najnoviji broj časopisa SNS Informator. Kako je rekao Filip Cvetković, u ovom broju će moći da se pročita nešto više o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića o tome da će se uskoro krenuti sa vakcinacijom protiv virusa korone, da će zdravstveni radnici biti nagrađeni sa 10.000 dinara, te da će biti povećanja penzija i plata u javnom sektoru u 2021. godini.

„Možemo čitati i o najvećem ekonomskom rastu u Evropi koji ima Srbija, sahrani patrijarha Irineja, a intervju broja je sa Jorgovankom Tabaković, guvernerkom Narodne banke Srbije. U ovom broju je bilo reči i o obeležavanju stranačke slave, razgovoru ministra Siniše Malog sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem koji je priredio i prijeme za članove Saveza slepih i slabovidih, kao i decu iz PU „Vukica Mitrović“.

Sve se ovo nalazi u stranačkom biltenu SNS.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
teraj dalje
teraj dalje
3 godine pre

moram da dodjem do informatora da procitam obavestenje predsednika o koroni jer verovatno on je to bolje objasnio od kona jos kad bi predsednik licno bockao ljude e to bi vec bio vrh