Olivera Ivanovića, izgleda, ubili Srbi?

PRIŠTINA-SKOPLJE

Kosovski i makedonski prenose da kosovsko tužilaštvo nema nikakve značajne informacije koje bi mogle dovesti od razjašnjenja ubistva lidera Gradjanske inicijative “Srbija, demokratija, pravda” Olivera Ivanovića.

Uprkos tome, smatra se da je gotovo izvesno da ubice nisu pripadnici albanske zajednice.

Kako je javila makedonska agencija  MIA, pozivajući se na nezvanična saznanja, Specijalno kosovsko tužilaštvo sumnju je definitivno prebacilo na pripadnike srpske zajednice iz kriminalnog miljea sa severa Kosova, ali, još nema konkretno osumnjičenih osoba, prenosi Koha.net.

Do sada je, kako se navodi, tužilaštvo ispitalo veliki broj svedoka, koji nisu dali nikakve značajne informacije koje bi mogle dovesti od razjašnjenja ovog ubistva.

Mediji navode da je među ispitanima i novinar iz Vršca Stefan Cvetković, koji je ranije tvrdio da ima informacije o ubicama Ivanovića, ali tokom saslušanja u kosovskom tužilaštvu nije izneo nikakve konkretne informacije, već je samo pričao o onome što je, kako je rekao, čuo od drugih.

Ivanović je ubijen 16. januara ove godine ispred sedišta svoje stranke u severnoj Mitrovici.

Prema policijskim izveštajima, nepoznati muškarac(ci) su ga ubili s ledja sa šest metaka  i zatim pobegli u nepoznatom pravcu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare