OKUPLJANJE OPOZICIONOG BLOKA NA LOKALU

LESKOVAC

 

Predsednik Gradskog odbora Socijaldemokratske stranke (SDS) Nenad Zdravković najavio je danas okupljanje opozicionog bloka na lokalu.

Na pitanje JUGpressa da prokomentariše potpisivanje sporazuma u Nišu SDS-a sa Narodnim pokretom Srbije i šta će se dešavati u Leskovcu, , Zdravković je odgovorio da se ne radi o kolaiciji već o političkom sporazumu.

„Iako sam više puta naglasio da ćemo u Leskovcu na izbore ići samostalno, pratićemo trend koji je naš predsednik Boris Tadić prošle subote započeto, a to je okupljanje opozicije, tako da očekujem da će uslediti još neki sporazumi sa opozicionim strankama, bilo je najava da će se to desiti sa LDP-om i sa Partijom zelenih. Nadam se da ćemo u Leskovcu biti dovoljni svesni toga da moramo da otvorimo jedan adekvatan opozicioni dijalog, udružimo se u opozicioni blok i time probamo da formulišemo opozicono delovanje na drugačiji način. Svi pokreti, organizacije i stranke u Leskovcu mogu da očekuju naš poziv za okupljanje, poziv će verovatno biti upućen i nevladinim organizacijama, sindikatima i udrženjima građana“ , rekao je Zdravković.

Ovakav poziv biće upućen i DS-u, rečeno je na pres konferecniji.

Kada će biti raspisani izbori zavisiće od SNS-a, a SDS će ih spremno dočekati kad god oni bili, rekao je Zdravković.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Predlog
Predlog
8 godine pre

Zovite NVO oni pokrecu sve.

Sindikalac
Sindikalac
8 godine pre

Da cujemo platformu doktore pa tek onda u saradnju. U svakom slucaju pozdravljamo pocetak okupljanja.

Leskovcanin
Leskovcanin
8 godine pre

Konacno razumna izjava SVE demokratske snage protiv naprednih do pobede.