Oglasila se i ćerka čoveka čiji je potpis falsifikovala porodica Bulatović

VRANJE

Dragana Cvetković, ćerka čoveka kome je falsifikovan potpis na dokumenta koja su porodici narodnog poslanika Salaviše Bulatovića iz Vranjske Banje omogućila da kupi deo školskog dvorišta u javnoj svojini, dostavila je redakciji JUGPress zapisnike iz policije i rešenje Višeg suda u Nišu.

„Ovo je dokaz da je politika porazila pravosuđe, ali nije slomila pojedince u pravosuđu, jer to izveštaj niškog tužolaštva potvrđuje. Falsifikat je zvanično potvrđen. Gospođa Mladenović je jasno rekla da je Slaviši Bulatoviću lično dala nepotpisanu lažiranu izjavu, koju joj je potpisanu vratio, rekavši da je moj otac potpisao, koji je tada primao hemioterapiju. Očekjujem da u ovako kristalno jasnim dokazima, tužilaštcvo nastavi i procesuira počinioce krivičnog dela, jer zakon Republike Srbije važi za sve građane“, izjavila je za JUGPress Dragana Cvetković, ćerka čoveka čiji je potpis falsifikovan.

Zapisnik s falsifikovanim potpisom je omogućio porodici narodnog  poslanika Srpske napredne stranke da otkupi deo školskog dvorišta u Gradskoj opštini Vranjska Banja, koje je bilo u vlasništvu grada, kako bi gradili stambeni objekat. Na toj parceli nalazi se i kuća porodice Cvetković, pa je za otkup zemljišta bila potrebna i njihova saglasnost.

Dragana već mesecima pokušava da istera ovaj slučaj do kraja i neće odustati sve dok se svi krivci ne privedu pravdi.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare