Održano sudjenje po tužbi za mobing profesora Momčila Conića

LESKOVAC

U Višem sudu u Leskovcu održano je još jedno ročište po tužbi profesora Momčila Conića za mobing a protiv direktora Trgovinsko-ugostiteljske škole u Leskovcu Gradimira Ilića.

Conić je bivši profesor Trgovinsko-ugostiteljske škole i tužbu za mobing je podneo za period dok je radio u toj školi..

Na ovom posednjem ročištu sudja Žikica Nešić nije prihvatio zahtev zastupnika Gradimira Ilića da se izvrši još jedno medicinsko veštačenje Conića.

Do sada su izvršena dva takva veštačenja, jedno po ranijem zahtevu zastupnika Ilića ali su tuženi i njegova zastupnica , advokat , nezadovoljni onome šti su veštaci-psihijatri napislai, tražili još jedno.

Sudija je uneo u zapisnik svu dokumentaciju priloženu u ovom predmetu , i zakazao novo ročište, na kome bi trebalo da bude saslušano troje svedoka. Dvoje je predložila advokat tuženog i jednog advokat tužioca.

Novo ročište je zakazano za 20. novembar.

Po završetku sudjenja, u sudnici, tuženi Gradimir Ilić je negodovao zato što je Nova Naša reč ranije pisala o ovom slučaju, ocenjujući, valjda kao poznavaoc istog da “to nije novinarstvo”.

Na poziv naše pokojne kolegenice Sonje Petrović pre objavljivanja teksta da da izjavu o tužbi za mobing, Ilić je to odbio do okončanja sudskog spora.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare