Održana sednica Okružnog štaba za vanredne situacije Jablaničkog okruga

LESKOVAC

Načelnik Jablaničkog okruga i komandant Štaba za vanredne situacije Jablaničkog okruga Miloš Ćirić na konferenciji za medije upoznao je javnost za dešavanjima na sedici ovog organa.

„Danas smo na dnevnom redu imali devet tačaka, a sednicu smo organizovali zbog povećanja broj obolelih, odnosno pozitivnih na ovaj virus. Direktorka Zavoda za javno zdravlje Aleksandra Nikolić podnela je izveštaj o epidemiološkoj situaciji u lokalnim samoupravama sa teritorije Jablaničkog upravnog okruga, iz koga se zaključuje da je trenutna situacija u Jablaničkom okrugu u blagom porastu, ali sve relevantne institucije se bore kako bi se ova pandemija na teritoriji okruga suzbila, a samim tim i na teritoriji Republike Srbije. Gradski i opštinski štabovi za vanredne situacije izveštavali su o preduzetim merama i o onome što će se tek preduzimati, a izveštaj o radu podnele su i republičke inspekcije Jablaničkog upravnog okruga. Imali smo i izveštaj ministarstva odbrane odnosio se na to koji su se vojni subjekti posećivali i da oni rade punom parom. Oni pokušavaju da pokriju potrebe svih onih institucija koje su najviše ugrožene, a onda i građana.“

Načelnik Jablaničkog upravnog okruga Miloš Ćirić apelovao je na građane da poštuju mere i da poštuju policijski čas kako bismo sačuvali sebe i one oko nas, te zaustavili korona virus u što kraćem periodu.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Jablančanin
Jablančanin
4 godine pre

Ne bi bilo lpše da gospodin načelnik, ako ima legimitet, malo iskoordinira i natera na rad okružne, tj republičke inspekcija, jer gradske znamo kakve su (ne mešaju se u svoje nadležnosti). Ovo se odnosi, pre svega na veterinarsku, sanitarnu, komunalnu, građevinsku i inspekciju rada. Ovo vanredno stanje je pravi Eldorado za razne marifetluke ispod žita i protiv zakona.

krstim se
krstim se
4 godine pre
Odgovori  Jablančanin

Protiv Ćirka, kako gradonačelnik sam sa podsmehom nazva načelnika okruga, nemam ništa. Ali, evo. Dodje vreme, kad je važno kakvi su na funkcijama ljudi koji treba da budu od koristi, a ne da su beskorisni i štetni. Da se čovek prekrsti i levom i desnom, šta sve ne glumi načelnika, direktora Doma Zdravlja, direktora Zavoda za javno zdravlje. Jednima je važno da su udomljeni, iako nisu za mesto načelnika, drugima da imaju visoku platu da školuju cerke doktorke, a trećima da imaju razlog da izadju iz kuće sredjeni u susret šoferima. Ceo grad ispira usta kadrovima SNS. Imaju šerifa i mandala na vrata. Jer u Tekas je dovoljan šerif, ostali su smenjiva potrošna roba, jer slični ima na djuture mnogo. Jedna s frizuru ode, odmah dodje druga. Jedan poslušnik bez radno iskustvo ode, dodje drugi klimoglavac. Za pobratimi su drugačiji kriterijumi. Oni se ušemljuju sa šerifa. Da sve ostane u kući.

Jordan
Jordan
4 godine pre
Odgovori  Jablančanin

Cirko bi mog'o bocu sa kiseonikom da uzme…ugisice se jadan… Ne moze ni sto mu je napisano da procita