Održana  manifestaciju „Dani češkog piva”

NIŠ

U okviru projekta „Dani češke kulture – 140 godina Jozefa Apela“, koji sprovodi Asocijacija srpsko češkog prijateljstva – Beseda Niš,  održan je Drugi po redu festival „Dani češkog piva“ na platou Niške tvrdjave.

Tradicionalno i ove godine uručena je Povelja za novinarstvo i humanost „Pol Polansky“ koja se već dve godine dodeljuje u okviru manifestacije.

                  Ovogodišnji dobitnik nagrade je novinar Nikola Panić, predsednik udruženja RTV BUM 018, Gradski Portal 018 i Super fm 018.

                  „Zaista sam počastvovan dobitkom ove nagrade, s obzirom na to da znam o kakvom se čoveku i veličini radi. S obzirom na to da se i ja bavim novinarstvom, ove godine će biti 17 godina koliko moja karijera traje, iako imam samo 34 godine. Sledite korake kao što je i on radio. Pored samog novinarstva gde mi kao ljudi pomažemo ljudima na jedan način, da im pomognemo ukoliko imaju svoje probleme, gledamo da pomognemo i na onu drugu ljudsku stranu, da obezbedimo svake godine paketiće, da pomognemo socijalno ugroženim kategorijama, jer novinari su jedna vrsta humane misije, to je radio i uvaženi profesor, koji je rekao da nikada ne bi menjao Knez Selo za nijedno mesto na svetu“, rekao je dobitnik nagrade, Nikola Panić.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare