Održana manifestacija “Hisar 2021”

LESKOVAC

U organizaciji Grada Leskovaca, MZ “Moše Pijade”, Udruženja “Hisarski šampioni” i Kancelarije za mlade na otvorenim sportskim terenima OŠ “Kosta Stamenković” završena je manifestacija “Hisar 2021”, na kome je učestvovalo više fudbalskih i košarkaških ekipa. Tom prilikom održan je i humanitarni koncert koji je za cilj imao prikupljanja novčanih sredstava za lečenje dvadesettrogodišnjeg Josifa Stamenkovića iz Leskovca. Pored sportskih takmičenja, ovogodišnja manifestacija je tokom svih večeri imala i muzički i edukativni program. Publiku je svake večeri zabavljao di-džej, a na humanitarnom koncertu su nastupili lokalni izvođači – Anđela Janković i Vladica Dimitrijević, kao i di-džej Nikola Kotorčević.

U fudbalskom takmičenju je prvo mesto zauzela ekipa „Pekara Cakić“, drugo „Butan Gas“, a treće „Nikos auto“ i njima su dodeljene novčane nagrade u iznosu od 100.000 za prvo, odnosno 20.000 za drugo i 10.000 dinara za treće mesto.

Pobedu u basketu 3X3 osvojila je ekipa „Bell“, dobivši 30.000 dinara, ekipa “Bojnik” osvojila je drugo mesto i nagradu od 20.000 dinara, a treće mesto i nagradu od 10.000 dinara osvojila je ekipa „Dubočica”.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare