Održana javna rasprava o Nacrtu programa gasifikacije grada Leskovca za period 2021-2025. godine

LESKOVAC

U sali Skupštine grada održana je Javna rasprava o Nacrtu programa gasifikacije grada Leskovca za period 2021. – 2025. godine na kojoj je predstavljen ovaj dokument, objavljeno je na sajtu grada..

Javnoj raspravi su prisustvovali direktori javnih i javno-komunalnih preduzeća, rukovodioci Odeljenja Gradske uprave grada, Tim za izradu Programa gasifikacije grada i građani. Nacrt je predstavio koordinator Tima za izradu Miloš Ilić, član Gradskog veća, koji je naznačio važnost ovakvog strateškog dokumenta, kao i da je to jedan od osnovnih uslova za dolazak investitora, ali da takođe, ne treba zaboraviti i ekološki aspekt kao veoma bitan kada govorimo o zagađenju vazduha. Nakon predloga i sugestija pristunih konstatovano je da su neophodne minimalne izmene samog dokumenta i zaključeno da se Nacrt programa gasifikacije grada Leskovca za period 2021. – 2025. godine može poslati na usvajanje Skupštini grada koja će se održati u narednom periodu.

Uvid u Nacrt Programa gasifikacije Grada, zainteresovani građani su mogli izvršiti preko zvanične stranice grada Leskovca.

Prati
Obavesti me o
guest
4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
JEL OVO ŠALA?
JEL OVO ŠALA?
10 meseca pre

Ovo je smešno!

(NE)ZNANJE
(NE)ZNANJE
10 meseca pre
Odgovori  JEL OVO ŠALA?

Nije šala već teško neznanje….

ALER
ALER
10 meseca pre

Ma njemu sve prolazi šta god bilo! Oni su bivši ALER!!!!

KAKO?
KAKO?
10 meseca pre

Zar vi ovo zovete Programom? Ovo od deset strana? Ovaj Saša svakoga dana prevazilazi samog sebe!!!! Ako ne ume da radi – nemoj da radi!!!!