Održana javna rasprava o Nacrtu programa gasifikacije grada Leskovca za period 2021-2025. godine

LESKOVAC

U sali Skupštine grada održana je Javna rasprava o Nacrtu programa gasifikacije grada Leskovca za period 2021. – 2025. godine na kojoj je predstavljen ovaj dokument, objavljeno je na sajtu grada..

Javnoj raspravi su prisustvovali direktori javnih i javno-komunalnih preduzeća, rukovodioci Odeljenja Gradske uprave grada, Tim za izradu Programa gasifikacije grada i građani. Nacrt je predstavio koordinator Tima za izradu Miloš Ilić, član Gradskog veća, koji je naznačio važnost ovakvog strateškog dokumenta, kao i da je to jedan od osnovnih uslova za dolazak investitora, ali da takođe, ne treba zaboraviti i ekološki aspekt kao veoma bitan kada govorimo o zagađenju vazduha. Nakon predloga i sugestija pristunih konstatovano je da su neophodne minimalne izmene samog dokumenta i zaključeno da se Nacrt programa gasifikacije grada Leskovca za period 2021. – 2025. godine može poslati na usvajanje Skupštini grada koja će se održati u narednom periodu.

Uvid u Nacrt Programa gasifikacije Grada, zainteresovani građani su mogli izvršiti preko zvanične stranice grada Leskovca.

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
JEL OVO ŠALA?
JEL OVO ŠALA?
2 godine pre

Ovo je smešno!

(NE)ZNANJE
(NE)ZNANJE
2 godine pre
Odgovori  JEL OVO ŠALA?

Nije šala već teško neznanje….

ALER
ALER
2 godine pre

Ma njemu sve prolazi šta god bilo! Oni su bivši ALER!!!!

KAKO?
KAKO?
2 godine pre

Zar vi ovo zovete Programom? Ovo od deset strana? Ovaj Saša svakoga dana prevazilazi samog sebe!!!! Ako ne ume da radi – nemoj da radi!!!!