Održan peti Novogodišnji bazar uprkos kiši

VLASOTINCE


Bez obzira na kišni dan 20 izlagača našlo se, po peti put za redom, sa svojim štandovima na platou ispred zgrade opštine Vlasotince na Novogodišnjem bazaru koji je organizovala Turistička organizacija opštine Vlasotince.

Mnogobrojni proizvođači, udruženja i kreativni pojedinci promovisali su svoja majstorska umeća u izradi veoma lepih i ukusnih proizvoda koje su mogli da kupe posetioci bazara.

Ovo je manifestacija koja će ulepšati predpraznično raspoloženje, kao i mogućnost da se promovišu domaći proizvođači, kreativni pojedinci, udruženja i svi oni koji mogu promovisati svoj lični rad. Turistička organizacija naše opštine obezbeđuje štandove za izlagače, uz podršku škola i drugih ustanova. Bilo je i kićenje novogodišnje jelke ispred opštine, a stigao je za ovu priliku i nazaobilazni deda Mraza, a tu su bili i animatora kao i prigodan muzički program a sve u cilju zagrevanja i podizanja predpraznične euforije. Sama manifestacija je humanitarnog karaktera i deo prikupljenih sredstava biće predat onima kojima je pomoć neophodna i najpotrebnija.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare