Odredjeni parovi osmine kupa FSJO

LESKOVAC

Utakmice kup takmičenja u okviru Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga ulaze u završnicu.

Na redu su utakmice osmine finala, u kojima učešće uzimaju i klubovi zone i Srpske lige, tako da će naredna rudna kupa biti poprište veoma zanimljivih duela ekipa sa teritorije Jablaničkog okruga.
” Žreb za ovo kolo kupa bio je poludirigovan. Klubovi koji igraju u Srpskoj ligi, poput Moravca Orion, Jedinstva iz Bošnjaca i Radana iz Lebana, kao i zonaši bojnička Pusta reka, Sloga iz Leskovca, leskovačka Dubočica, Budućnost iz Orašja i Vlasina iz Vlasotinca svoje utakmice igraće kao gosti sa ekipama iz Jablaničkog okruga koje se takmiče u Jablaničkoj i Međuopštinskoj ligi. Izvučeni parovi nagoveštavaju zanimljive utakmice, jer rivaliteti samih klubova su tradicionalni, tako da ljubitelji fudbala očekuju da vide dobre fudbalske predstave u svim utakmicama – rekao nam je Dušan Petković, generalni sekretar FSJO.
Sve utakmice 1/8 kupa FSJO igraju se 18.aprila sa početkom u 16 časova, a parovi su: Jedinstvo (GS) – Pusta reka, Kumarevo 65 – Sloga, Vučje – Moravac Orion, Mladost (B) – jedinstvo (B), Polet – Budućnost, Real – Vlasina, Bratstvo – Dubočica, Radan – Lablanica

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare