Odluka o zaposljavanju medicinskih radnika

LESKOVAC

Vlada

Srbije i ministarstvo zdravlja, doneli su odluku o zapošljavanju 400 najuspešnijih medicinskih radnika sa srednjom stručnom spremom, u zdravstvenim ustanovama u Srbiji, saopštava to ministarstvo.

Na posao mogu da računaju najuspešniji djaci sa tri smera: medicinska sestra-tehničar, pedijatrijska sestra i ginekološko-akušerska sestra, koji su srednje medicinske škole završili u školskim godinama 2014./2015., 2015./2016., 2016./2017. i 2017./2018.

Prioritet će imati kandidati koji su školovanje okončali sa najboljim uspehom, ali isključivo u državnim medicinskim školama i nisu u radnom odnosu na neodredjeno vreme.  Neophodno je da medicinari imaju i dokaz o položenom stručnom ispitu. 

Prijave se podnose isključivo elektronskim putem, obrascem koji se može naći na sajtu Ministarstva zdravlja. Tako popunjen potpunim i tačnim informacijama obrazac treba poslati na mail adresu: akicijazaposljavanja2019@zdravlje.gov.rs, najkasnije do 31. maja.

Neblagovremene i prijave koje ne sadrže sve tražene podatke, kao i prijave koje ne ispunjavaju navedene uslove, neće biti razmatrane, kaže se u saopštenju Ministarstva zdravlja.

2
Ostavite komentar

avatar
2 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
2 Autor komentara
SaraSofi Marso Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Sara
Gost
Sara

Napokon, ja bih privatne fakultete totalno ukinula,tako bi se najbolji školovali, ostali na poljoprivredu! A ne nepismeni vode zemlju a pismeni idu iz zemlje! Ukinula bih i prekvalifikacije. Konačno neko treba da uvede red u ovu zemlju.

Sofi Marso
Gost
Sofi Marso

Ovako treba da radi i Vlada Srbije i sva ministarstva. Ko zavrsi drzavnu skolu-fakultet, posao u drzavnoj upravi ili preduzcu. Ucenje i uspeh treba uvek nagraditi.

Проститутки Бишкека