Odluka o zaposljavanju medicinskih radnika

LESKOVAC

Vlada

Srbije i ministarstvo zdravlja, doneli su odluku o zapošljavanju 400 najuspešnijih medicinskih radnika sa srednjom stručnom spremom, u zdravstvenim ustanovama u Srbiji, saopštava to ministarstvo.

Na posao mogu da računaju najuspešniji djaci sa tri smera: medicinska sestra-tehničar, pedijatrijska sestra i ginekološko-akušerska sestra, koji su srednje medicinske škole završili u školskim godinama 2014./2015., 2015./2016., 2016./2017. i 2017./2018.

Prioritet će imati kandidati koji su školovanje okončali sa najboljim uspehom, ali isključivo u državnim medicinskim školama i nisu u radnom odnosu na neodredjeno vreme.  Neophodno je da medicinari imaju i dokaz o položenom stručnom ispitu. 

Prijave se podnose isključivo elektronskim putem, obrascem koji se može naći na sajtu Ministarstva zdravlja. Tako popunjen potpunim i tačnim informacijama obrazac treba poslati na mail adresu: akicijazaposljavanja2019@zdravlje.gov.rs, najkasnije do 31. maja.

Neblagovremene i prijave koje ne sadrže sve tražene podatke, kao i prijave koje ne ispunjavaju navedene uslove, neće biti razmatrane, kaže se u saopštenju Ministarstva zdravlja.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Sara
Sara
4 godine pre

Napokon, ja bih privatne fakultete totalno ukinula,tako bi se najbolji školovali, ostali na poljoprivredu! A ne nepismeni vode zemlju a pismeni idu iz zemlje! Ukinula bih i prekvalifikacije. Konačno neko treba da uvede red u ovu zemlju.

Sofi Marso
Sofi Marso
4 godine pre

Ovako treba da radi i Vlada Srbije i sva ministarstva. Ko zavrsi drzavnu skolu-fakultet, posao u drzavnoj upravi ili preduzcu. Ucenje i uspeh treba uvek nagraditi.