Odigrano školsko prvenstvo u odbojci

LESKOVAC

 

Gradski Savez za školski sport Leskovac organizovao je u protekle dve nedelje opštinsko takmičenje u odbojci. Takmičenja su se odvijala na nekoliko mesta u istovremeno i to u osnovnoj školi Vaša Pelagić, u osnovnoj školi Vuk Karadžić i u srednjoj Tehničkoj školi Rade Metalac.

Učestvovale su skoro sve osnovne škole iz opštine i to kako kod devojčica, tako i kod dečaka. U konkurenciji srednjih škola takmičile su se škole iz Leskovca, Vučja i Grdelice. Finala i utakmice za treće mesto su se igrale u maloj dvorani SRC „Dubočica“.
Kod osnovnih škola prvo mesto osvojile su pionirke iz osnovne škole Vase Pelagić, druga je OŠ Trajko Stamenković, a treći Svetozar Marković.

Kod dečaka najbolja škola je Kosta Stamenković, drugo mesto osvojili su učenici Josif Kostića, a treće mesto osnovna škola Milutin Smiljković iz Vinarca.
Kod srednjih škola u mušoj konkurenciji najbolji je Gimnazija, Tehnička škola Rade Metalac je druga, a treće mesto pripalo je Ekonomskoj školi.

U ženskoj konkurenciji prva je Medicinska škola, druga je Gimnazija, a treća Ekonomska škola.
Svaka ekipa dobila je diplome za svakog takmičara, profesora i školu, a pobednička ekipa pored diplome dobila je i pehar.

Sve ekipe koje su osvojile prvo mesto idu na Okružno takmičenje.

I.S.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare