Odborniku Jedinstvene Srbije ljudi sa fantomkama razlupali automobil

VRANJE

Milošu Simiću, odborniku Jedinstvene Srbije u Skupštini grada Vranja noćas su nepoznate osobe demolirale putnička kola, marke „audi 6“.

Simić tvrdi da je ovaj vandalski postupak urađen po nalogu lidera JS Dejana Manića.

Na vanrednoj konferenciji za novinare,  koja je održana u Skupštini grada, Simić kaže da su nepoznati počinioci u četvrtak oko 2 sata i 50 minuta, presekli žičanu ogradu, ušli u dvorište njegove porodične kuće i čekićem razbili prednje i bočno vetrobransko staklo na njegovim kolima.

„Buka je probudila moju porodicu i sestra je videla dve osobe sa fantomkama kako napuštaju naše dvorište. Šteta na automobilu je oko 700 evra. Slučaj sam prijavio policiji koja je obavila uviđaj. O svemu je obavešteno i tužilaštvo“, rekao je Simić.

Konferenciji za novinare prisustvovao je i Aleksandar Stojković, pomoćnik gradonačrlnika iz Jedinsvene Srbije.

„Ovde sam u svojstvu građanina koji je napadnut od strane Dejana Manića, predsednika JS čiji sam član, zajedno sa odbornikom Simićem. Ovo vidim kao delo zastrašivanja nas dvojice“, rekao je Stojković.

Njih dvojica su članovi stranke od marta 2016. godine. Odlukom Gradskog odbora JS dan ranije su isključeni iz stranke sa još jedanaestoro svojih kolega.

Manić je medijima negirao ove optužbe i rekao da će  svim neistinama,  koje se protiv njega iznose već duže vreme, baviti nadležni organi.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare