Odbornik Miodrag Stanković: Bezbednost Nišlija ugrožena, podrška protestima u Brzom Brodu, Kovanlučkoj i Knjaževačkoj ulici

NIŠ

Odbornik Skupştine Grada Niša Miodrag Stanković ocenio je da je bezbednost Nišlija ugrožena što potvrđuju opravdani protesti  u Brzom Brodu, Kovanlučkoj I Knjaževačkoj ulici. 

” U Brzom Brodu građani strahuju za svoju bezbednost zbog izgradnje nadzemnog dalekovoda dok žitelji Kovanlučke I Knjaževačke ulice strahuju zbog nezavršene saobraćajne infrastrukture i trotoara,  pešačkih prelaza i biciklističkih staza kao i saobraćajne signalizacije. 

U najavi je i protest stanovnika Delijskog visa zbog neasftirane ulice zbog čega im se usled jačih kiša često poplavljuju podrumi kuća i dvorišta- istakao je Stanković.

“Potpuno je nedopustivo da u 21.veku ljudi žive u strahu. 

Pozivam čelnike Grada I državno rukovodstvo da se svi ovi opravdani zahtevi objedine, da se stane sa izgradnjom nadzemnog dalekovoda i pokrene projekat sa izgradnjom podzemnog dalekovoda u Brzom Brodu, kao I da se odmah krene u rešavanje pravno imovinskih odnosa I pripremu za asflatiranje prioritetnih ulica u Gradu,  izgradnju trotoara I pešačkih i biciklističkih staza”- zaključio je Stanković. (kraj) DN/SM

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare