Odbornici vlasti u Leskovcu “brane ” Skupštinu od opozicije!

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović pozvao je danas oko 15 sati odbornike vladajuće većine , članove Gradskog veća iz te koalicije, šefove odeljenja gradske uprave da hitno dodju u salu Skupštine grada.

Kada su s eokupili rekoa im je da je stigla informacija iz Beograda da opozicija namerava da udje u Skupštinu grada i da će svi oni sotati da je “brane”.

Rečeno je da će u toku noći biti organizovana “požarstva”.

U “odbranu” skupštine grada nije pozvan nijedan odbornik koji nije deo koalicije SNS-SPS, čak ni odbornici Jedinstvene Srbije, koji su u Leskovcu u opoziciji ali članovi te stranke ne učestvuju u protestima koji se svakog petka dešavaju u ovom gradu.

7
Ostavite komentar

avatar
6 Tema komentara
1 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
6 Autor komentara
winzoeLAZNO NASILJEMićaOPSTA OPASNOST Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
win
Gost
win

Svesni manjinske podrske, opozicionari su u velikom luku zaobisli skupstinu grada, da se ne brukaju.

zoe
Gost
zoe

Gradjani su izabranim odbornicima poverili svoje institucije i izbori su jedini nacin da se to uradi. Sve ostalo je nasilje.

Mića
Gost
Mića

Ljudi neko pokušava da nas podeli na”partizane i četnike”.
Srbiju su voleli i borili se za. nju i četnici i partizani.
Uzmite se u pamet.

OPSTA OPASNOST
Gost
OPSTA OPASNOST

Daje se na znanje. Usled nesposobnosti da vrsi vlast, vlast je izasla iz okvira nadleznosti i vodi stranacku borbu za ocuvanje fotelja, koje sa nesposobnim kadrovima ne ume da cuva odgovornim i strucnim rukovodjenjem preduzeca, institucija, uprava, ministarstava. U nedostatku kapaciteta za rad, vlast se tepa s mrtvi na ulici. Izvodi performan da se brane, da bi gradjani zamislili kako je vlast napadnuta. Ova rezieanwa igra dirigovana iz centra SNS je jos jedan dokaz da vlast koja ne radi svoj posao, koja glumi zrtvu, koja osporava demokratsko pravo opozicije da zaustavi negativnu selekciju u drustvu u kojem starlete i pijanice imaju prednost, takva vlast mora pasti. Samo je pitanje dana. Protesti su nacin da gradjani gledaju kako se vlast ne snalazi, tacnije kako gubi glavu. Posto nema slobodnih medija, opozicija ce istrajavanjem pokazati gradjanima sta se krije iza maske vlasti.Maske moraju pasti.

LAZNO NASILJE
Gost
LAZNO NASILJE

Kad je zena htela da osude muza za lazno nasilje u porodici, povredila je samu sebe i prijavila muza da joj je on to uradio. Objektivna javnost je ne znajuci da je zena hohstapler, poverovala kako je muz jadnicu napadao. Tako je zena pridobila simpatije za sebe.

Avanti popolo
Gost
Avanti popolo

Carevi brate. Svi kod Tojage na terapiju !!!!

HUNTER
Gost
HUNTER

Prpa

Пpocтитутки Бишкeкa