Odbornici GI SDP: Ksenija Božović prešla u Srpsku listu, ne stranka

KOSOVSKA MITROVICA

Odbornici Građanske inicijative “Srbija, demokratija, pravda” u Skupštini Mitrovice Igor Rajčić i Dušan Milunović ogradili su se od, kako su naveli, odluke Ksenije Božović da na predstojećim izborima na Kosovu izađe na zajedničkoj listi sa Srpskom listom.

U saopštenju koje je prosledjeno JUGpressu Rajčić i Milunović su naveli da su iz medija saznali za ovo i da su „izdani i kao odbornici i kao borci za pronalaženje ubice Olivera Ivanovića”.

„Nakon saznanja iz medija da je g-đa Ksenija Božović prešla u redove Srpske liste i na taj način izdala interese GI SDP-a, izdala je i nas kao odbornike u Skupštini Mitrovica, sve ljude koji podržavaju našu političku borbu za pronalaženje ubice pokojnog Olivera Ivanovića, za istinu i pravdu našeg srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. Nas dvojica, kao ni niko drugi iz GI SDP nije bio upoznat sa prelaskom Ksenije Božović u redove Srpske liste“, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje će u toku dana imati sastanak sa „svim ograncima i rukovodstvom GI SDP“ i doneti zaključke u vezi sa njihovim daljim delovanjem.

„Ova naša odluka ni na koji način nije usmerena na razdor jedinstva srpskog naroda, već je doneta radi očuvanja ličnog dostojanstva i dostojanstva ljudi koji su za nas glasali i podržavali“, istakli su Rajčić i Milunović u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare