Odbornica JS Jelena Đorđević isključena iz odborničke grupe

NIŠ

Odbornicka grupa Jedinstvena Srbija-Ruska stranka dana 12.4.2018.godine donela je odluku da se Jelena Đorđević, odbornik JS isključi iz odborničke grupe uz istovremeni zahtev centralanim organima stranke da se hitno pokrene postupak za njeno isključenje , navodi se u saopštenju Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Nišu.

“Jelena Đorđević je pre dolaska u JS bila član i odbornik političke stranke Dveri a pre toga političke stranke SDPS, tako da ne iznenadjuje činjenica brze promene političkog stava gospodje Đorđević. Gradski odbor Jedinstvene Srbije  je mišljenja da je za Aerodrom Konstantin Veliki u Nišu bolje pređe u vlasništvo države tako da je iz tog razloga doneta ovakva današnja odluka”, objašnjavaju u niškom odboru Jedinstvenoe Srbije.

Jelena Đorđević, i pored toga što nije imala podršku stranačkih kolega iz Jedinstvene Srbije, i , kako je rekla,  trpi pritiske iz vrha vlasti, odlučila je da na sednici Skupštine Niša, na kojoj će se odlučivati o sudbini Aerodroma “Konstantin Veliki”, glasa protiv odluke da vazdušna luka bude poklonjena državi.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare