Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije sutra, 30. juna , “presuđuje” Dubočici

LESKOVAC


Prvenstvena fudbalska sezona na srpskoligaškom ,,Istoku” prekinuta je posle samo dva odigrana prolećna kola. Odlukom nadležniog fudbalskog organa ekipa Jagodine, koja je u trenutku prekida prvenstva bila vodeća na tabeli, proglašena je za prvaka lige i od naredne sezone takmičiće se u Prvoj ligi Srbije. U međuvremenu organi FS Srbije doneli su odluku da se napredovanje u višem rangu može dobiti uz ispunjavanje određenih uslova, u prvom redu finansijske moći, što je kod pojedinih klubova izazvalo želju da tu mogućnost iskoriste.
Po rečima, onih koji sebe smatraju dobro obaveštenim, rekli su da je, najavljena mogućnost da je i ekipa Dubočice od strane FS Srbije projektovana da može napredovati do Prve lige Srbije, ali da to bude uz pomoć i blagoslov lokalne samouprave. O tome se govori već poduže i taj dan ,,D” za donošenje takve odluke je zakazan za utorak, 30.juna. Dakle, Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije presuđuje Dubočici u kom rangu će igrati od jeseni.

Bez obzira kakva odluka bude doneta fudbal će se i dalje igrati u Leskovcu, a na rukovodstvu Dubočice da takvu odluku prihvati i onda se potpuno posveti stabilizaciji kluba na svim nivoima, jer očigledno da mnogo toga u ovom klubu u predhodnim godinama nije štimalo kako treba. Aktuelni predsednik kluba Dejan Savić je dokazani privrednik koji svoju firmu vodi veoma uspešno, pa su tako očekivanja da će sa puno uspeha kormilariti i fudbalskom Dubočicom i da će rezultati kluba biti na zadovoljstvo velikog broja ljubitelja u gradu a i u čitavom Jablaničkom okrugu.

Bez obzira što nam, do sada, nije bilo poznato u kom rangu će Dubočica igrati, mi smo preduzeli sve mere kako nas ne bi iznenadila bilo koja odluka nadležnih organa FS Srbije. Ekipa je u trenažnom procesu od sredine juna i to pod rukovodstvom novog trenera Aleksandra Kuzmanovića. Momci posle duge pauze rade veoma ozbiljno i sama atmosfera na treninzima je na potrebnom nivou. Čim budemo obavešteni o tome gde ćemo igrati od jeseni tako ćemo se okrenuti da sprovodimo već pripremljeni plan za jednu od takvih solucija. Jedno je sigurno, a to je da ćemo raditi na stvaranju jake i stabilne Dubočice uz pomoć grada čija će nam pomoć biti neophodna i dragocena , uverava nas Vladica Cekić, sportski direktor Dubočice.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare