Od sutra Javni uvid u Nacrt prostornog plana Republike Srbije 2021 – 2035

VRANJE-LESKOVAC-BEOGRAD

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture oglasilo je Javni uvid u Nacrt prostornog plana Republike Srbije od 2021. do 2035. godine i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Prostornog plana Republike Srbije od 2021. do 2035. godine na životnu sredinu.

Javni uvid u Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni, biće omogućen u narednih mesec dana, odnosno od 5. aprila do 5. maja 2021. godine.

Nacrt prostornog plana sa kompletom referalnih karata i Izveštaj o proceni uticaja biće izloženi u analognom formatu u prostorijama jedinica lokalne samouprave, na internet stranici Ministarstva i zvaničnim prezentacijama gradova i opština.

Fizička i pravna lica primedbe na Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja mogu dostaviti u pisanoj formi, tokom trajanja uvida, jedinicama lokalne samouprave i Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Sektoru za prostorno planiranje i urbanizam, Nemanjina 22 – 26,11000 Beograd ili na mejl: pprsgsi.gov.rs.

Mesto, vreme, način i postupak održavanja Javne sednice Komisije za javni uvid biće naknadno utvrđeni, u skladu sa epidemiološkom situacijom.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare