Od danas Javni uvid u projekat Vetroelektrane „Poljanica“ 

VRANJE

Rani javni uvid povodom izrade Plana detaljne regulacije vetroelektrane „Poljanica“ oglasili su Odeljenje za urbanizam, imovinsko pravne poslove, komunalno-stambene delatnosti i zaštitu životne sredine i Komisija za planove Skupštine grada Vranja.

Trajaće 15 dana, odnosno do 23. februara.

Grad Vranje, kao nosilac izrade Plana detaljne regulacije vetroelektrane „Poljanica“ organizuje rani javni uvid u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, očekivanim efektima planiranja, i dr.

Elaborat za rani javni uvid biće izložen na internet stranici grada Vranja kao i u prostorijama Odeljenja za urbanizam, imovinsko pravne poslove, komunalno-stambene delatnosti i zaštitu životne sredine, ulica Ive Lole Ribara broj 1, prvi sprat u Vranju, svakog radnog dana od 11 do 13 časova, uz obezbeđenu stručnu pomoć za pružanje potrebnih informacija, tumačenja pojedinih rešenja i eventualnog davanja primedbi na plan.

Pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije u pisanoj formi Odeljenju za urbanizam, imovinsko pravne poslove, komunalno-stambene delatnosti i zaštitu životne sredine Gradske uprave Vranje – Komisiji za planove,  Kralja Milana 1, 17501 Vranje, tokom trajanja ranog javnog uvida, zaključno sa 23. februarom. Primedbe i sugestije pravnih i fizičkih lica koje evidentira nosilac izrade predmetnog plana detaljne regulacije mogu uticati na planska rešenja.

Odluka o izradi Plana detaljne regulacije vetroelektrane „Poljanica“ objavljena je u „Službenom glasniku grada Vranja”, broj 32/22.

Odluka o pristupanju izradi strateške procene uticaja Plana detaljne regulacije  vetroelektrane „Poljanica“ na životnu sredinu objavljena je u „Službenom glasniku grada Vranja”, broj 26/22.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare